Just Breathe

 

Just Breathe er stedet, hvor du kan få inspiration til at tage skeen i den anden hånd, når du har udfordringer i dit liv. Jeg arbejder bl.a. med mennesker med kronisk sygdom, og jeg kan måske vise dig, hvordan du kommer videre - uanset hvor du er i dit liv. Luk ørerne for andres dommedagssnak, vanetænkning og dystre perspektiver - tag ansvar.

Jeg har gået vejen selv, og jeg kan vise dig, hvordan du kan komme til at gøre dig fri og få dig et godt liv, også selv om du har fået at vide, at du har en kronisk sygdom. 

Uanset hvilken situation, du står i, og hvad du ellers har prøvet, vil det næsten altid være muligt at få det bedre. Der er i alle menneskers liv gråtoner og dunkle områder, man ikke har set på. Hvis du har lyst, kan jeg hjælpe dig med at kaste lys på et eller flere af de områder

 

Du kommer ikke i terapi hos mig, og du er ikke i behandling. Vi har en fortrolig samtale, jeg lytter til dig og giver dig på basis af min egen historie og livserfaring mit bud på en mulig vej frem. Sammen ser vi på dit liv som helhed og lægger en plan, og du ændrer det, der giver mening for dig.

I mit eget tilfælde var det en diagnose om fremadskridende, uhelbredelig lungesygdom, der kom til at betyde, at jeg vendte op og ned på alt i mit liv. Alting.

Det skrev jeg en bog om 'Farvel til diagnosen', den er udkommet som ebog og som lydbog. I november 2018 udkommer 'Tag ansvar for dit liv - også midt i skilsmissen, sygdommen og afskedigelsen' i trykt udgave. 

Under Sessioner ligger 3 forskellige mentorsamtaler med og uden wellness massage: INTRO - Stress-pakke u/massage - Stress-pakke m/massage