Om mig - Lise Baumann

På baggrund af en broget opvækst med tvangsfjernelse, utallige flytninger, 7 skoler, skilsmisser, svære personlige valg, tab, svigt og sorg - og i de nære relationer kræft, selvmord og dødsfald - er det lykkedes mig at skabe et fantastisk liv. Jeg er professionel oversætter, spirituel mentor, massør, meditationslærer, mor til 3, gift for anden gang med min mand og bor i dag i smukke og fredelige omgivelser ved vandet på Røsnæs.

 

Min karriere startede i et internationalt kommunikationsfirma, derefter havde jeg en fantastisk tid hos Rederiet A.P. Møller Mærsk som oversætter i rederiets informationsafdeling. Og efter 10 år på Geoteknisk Institut startede jeg Buffer Company, mit eget oversætterfirma med speciale i geoteknik, geologi, ingeniørvidenskab etc. med kunder fra offshorebranchen, DTU, engelske og amerikanske virksomheder etc.

 

I 1996 fik jeg en diagnose på en lungesygdom, som i den medicinske verden betragtes som uhelbredelig og fremadskridende. Jeg tog nogle år senere en beslutning om at ændre mit liv  på alle planer og overtog selv ansvaret for min tilstand 100%. I dag lever jeg et liv uden medicin og fyldt med energi, livsglæde og kærlighed. Jeg bruger meget af min tid på at hjælpe og inspirere andre, som befinder sig i en vanskelig situation.

 

Min styrke er 1-1 kommunikation. Livet igennem har mennesker vist mig tillid ved i samtaler i bussen, på cafeer, på rejser spontant at betro mig deres inderste tanker. Gennem mange år var jeg samtalepartner for langtidsindsatte i Danmarks lukkede fængsler. - Mennesker med udfordringer som sygdom, skilsmisse, afskedigelse og andre svære situationer føler sig set, fordi de bliver mødt præcis dér, hvor de er. Just Breathe er for alle, som er nået det punkt, hvor de har mod til selv at tage ansvar for deres liv.